Tunnelrun

Några dagar har gått, men någon kanske är nyfiken på hur jag upplevde Tunnelrun. 
Som sagt utan klocka (och musik) så var målet att springa ett ganska så behagligt lopp. Och vet ni vad? Jag lyckades! 

Påväg ner mot starten 

Jag drog på lite i nedförsbackarna och tog de ganska så rejält lugnt i uppförsbackarna - dom plana sträckorna va ganska så få men där körde jag på helt okej också. Utan klocka och puls men jag känner kroppen ganska så bra och får jag gissa låg jag runt 80%   
För mig innebär det att det är jobbigt och flåsigt men benen är helt och hållet med mig utan att känna av någon mjölksyra. 

Loppet va häftigt! Alla västar som bitvis blev upplysta med neon, andra med reflexer och på andra ställen pumpade musik av olika sorter. Backarna var inte alls så tuffa som jag trott, snarare långa men inte alls så branta. 
Kilometrarna tickade på, vid 5 km sprang man cirka 200 m utomhus. Otroligt skönt eftersom det vart varmare än jag trott (och arrangörerna sagt).  
Ljuseffekterna plussade helt klart på upplevelsen

Här är vi ca 2 km ifrån mål om jag minns rätt. Det var som sagt varmt i tunnlarna och jag hade kunnat skippa både extra tröjan och buffen på huvudet. Så tror aldrig jag svettas så mycket på ett lopp, kanske mest för att ingen vind förskönande känslan;)

Gick i mål utan att veta någon tid.. Vilket tog lite emot. Hoppades ändå att jag klarat mig under timmen och kände på mig att jag låg där omkring. 

Här mot en vägg på Scnadics golv (inte roligaste hotellet, men helt klart bra val att ha 500 m till starten! Frös varken innan eller efter) rotade jag fram medaljen (som man fick i en påse, tillsammans med lite reklam) lyckades jag även hitta min tid. Och med några sekunder marginal var jag under timmen -:) 

Och nu kan man påpeka att jag ju sprang på en bra känsla och tiden inte var de viktiga. Helt rätt, men ändå under timmen kändes extra bra ;)
Löpning, Tävling | 10 k, 10 km, lopp, löpning, tunnelrun, tunnelrun Stockholm 2014, tävling | | Kommentera |

Tunnelrun

Halloj! 

Igår åkte vi upp till Stockholm och idag ska vi springa Tunnelrun. Vi anmälde oss för evighetersedan vilket gör att vi startar redan i grupp två. (Lite skönt eftersom vi senare i eftermiddag ska åka hem igen)
Eftersom inte gps klockor fungerar i tunnlarna så lämnade jag min hemma.. Och insåg först igår kväll att jag nu inte heller kommer kunna kolla pulsen. Så det blir verkligen så som jag sagt, ett kul lopp och ingen direkt tidspress. 

Frukosten är uppäten och nu tar vi de lite lugnt med en kopp kaffe på rummet 

Västen ligger redo 


42 000 anmälda, det här blir en häftig upplevelse! 
Löpning, Tävling | Stockholm, Stockholm Tunnelrun, Tunnelrun 2014, lopp, löpning, tunnelrun | | Kommentera |

Long time no see

Hej vänner
 
Jag står med ett ben på varje sida, vill inte rikigt ta bort bloggen men tycks heller inte riktigt hålla den uppdaterad. 
Bloggen för mig är en kul grej, och därför får de vara just såhär. Jag läser däremot bloggar mer regelbundet och någon jag läser dagligen är Träningsglädje 
Idag dök Saras julkalender upp, och den är helt och hållet i min smak! 

Så jag kommer följa den, och sen kommer jag varje dag berätta för er vilken det är jag gjort och hur jag gjort den. 
Så i december kommer det att bli minst 1 inlägg per dag, det blir lite som en julkalender i sig att jag får blogga varje dag:) 

Så vad är de för julkalender som jag ska följa? Den här! 
 
Bilder är alltså inte min egen, och inte heller julkalender utan är snodd rakt av ifrån Sara aka träningsglädje!
 
 
Allmänt, Julkalender2014 | December2014, Jul2014, Julkalender | | Kommentera |
Upp